Zeg het maar!

Op vrijdag 18 juni jl. is de schutterij gestart met een groot onderzoek onder de naam ‘Wat Vind Jij Van Ons’. Wij als schutterij kijken naar de toekomst en we willen graag onze rol in de Doornenburgse gemeenschap wat duidelijker neerzetten. Er zijn geluiden om zaken te veranderen, maar we horen ook geluiden om alles hetzelfde te laten zoals dat al 230 jaar gaat. Daarom is er door het bestuur een “2-ronden enquête” opgezet waarmee alle belangstellenden (dus ongeacht geslacht, leeftijd of woonplaats) zijn of haar ideeën anoniem kunnen ventileren en kunnen meedenken over waaraan nu écht behoefte is in de Doornenburgse schutterswereld anno 2021.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hoe werkt het?
Met een online programma stellen we geheel anoniem vragen aan je. Via de media, post en socials geven wij deze link door waarmee iedereen zijn ideeën en meningen kan doorgeven.

Het onderzoek bestaat uit 2 ronden. We vragen je in ronde 1 om mee te denken over vier belangrijke thema’s. Na enige weken starten we ronde 2 en krijg je alle antwoorden en ideeën van anderen anoniem te zien. In deze 2e ronde vragen we je om je mening te geven over de ideeën en meningen van anderen. Zo begrijpen wij beter welke ideeën en meningen er leven in Doornenburg over de schutterij. Let op: Na het invullen ontvang je een e-mail waarin je de registratie moet bevestigen om mee te kunnen doen aan ronde 2.

Wat willen we bereiken?
De ideeën voor de schutterij delen we met onze leden en gebruiken we om straks nieuwe statuten op te stellen, maar ook om onze organisatie, activiteiten en ondersteuning beter af te stemmen op wensen die er leven in Doornenburg.

Online vragenformulier

Door nu op deze link te klikken kom je in een apart venster op een website met vragen en stellingen waarbij jij kunt aangeven wat je van ons vindt. De gegevens worden anoniem verwerkt! Het invullen duurt maar kort en je bent in enkele minuten klaar. Je hebt tot en met vrijdag 9 juli a.s. de tijd om ronde 1 in te vullen. 

Denk mee, praat mee,
werk mee aan onze toekomst!

We nodigen iedereen uit, leden & niet-leden, Doornenburgers & ‘buuttedurpsen’ om mee te doen!

Hartelijk dank,

Het bestuur

Wat vind jij van ons?