Wij wensen jullie een gezond en gezellig 2024. Laten we er met zijn allen een mooi jaar van maken.

Als schutterij zitten wij niet stil in 2024. Er staan weer een aantal mooie evenementen op het programma. Zo zullen we onder andere de Alaafterparty (na de Carnavalsoptocht), Lente in Doornenburg, de Hel van Honderdmorgen en Dodenherdenking weer (mede) gaan organiseren en natuurlijk mogen de schutters-en kermisfeesten in september en de Winterkermis in december niet op het programma ontbreken. En laten we vooral niet vergeten te noemen dat we dit jaar het Bielemantreffen treffen op 19 oktober gaan organiseren. Voor het eerst een Bielemantreffen in de gemeente Lingewaard. We hebben er weer veel zin in.

Over een programma gesproken. We gaan even een klein stukje terug naar december 2023. Veel mensen waren in de ban van de lijst der lijsten, de TOP2000. Een jaarlijks evenement dat mooie muziek, verhalen en gesprekken oplevert. Je levert je muzieklijstje in waarna de 2000 meest favoriete muzieknummers vervolgens een week lang op volgorde van stemmen worden uitgezonden. Met als resultaat een lijst met muzieknummers voor jong en oud.

Zoals hierboven geschreven staan er komend jaar voor de schutterij weer mooie evenementen op het programma, één daarvan is de schutters- en kermisfeesten. Heb je een favoriet (kermis)nummer en wil je die tijdens de Doornenburgse 4 dolle dagen in september horen? Stuur dan jouw favoriete kermisnummer(s) in!

Doe dat voor 29 maart 2024 en stuur jouw inzending (max. 10 nummers) naar kermismuziek@schutterijdoornenburg.nl. Van alle inzendingen maken wij een top 10 lijst die tijdens de kermis door onze band ‘At your Service’ wordt gespeeld. Op deze manier maken we er samen een nog een mooiere kermis van.

We zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen!

Beste wensen en kermismuziek