De locaties van de kringdag, kasteel Doornenburg en het centrum van Doornenburg, zijn goed bereikbaar met de fiets, auto of touringcar. Volgt u bij binnenkomst in de bebouwde kom van Doornenburg de richtinggevende borden naar het evenement.

Op de hieronder weergegeven kruisingen staat een verkeersbegeleider om u de weg naar het evenemententerrein te wijzen.

Parkeren algemeen
Ter plaatse kun u de auto parkeren op parkeerplaats P1 in het weiland tegenover kasteel Doornenburg.

Parkeren genodigden/ minder validen
Genodigden die daarvoor een parkeerkaart hebben ontvangen, kunnen hun auto parkeren op parkeerplaats P2. Wij adviseren u zoveel als mogelijk met elkaar mee te rijden. Minder validen kunnen bij de verkeersbegeleiders aangeven dat zij de auto op parkeerplaats P2 willen parkeren of daar afgezet willen worden, waarna de auto op parkeerplaats P1 wordt geparkeerd. Het aantal parkeerplaatsen op P2 is beperkt.

Touringcarvervoer
Een touringcar kan vanaf punt 4 in zuidelijke richt door rijden om deelnemers en gasten van het evenement af te zetten. Ter plaatse is de weg (en naast geleden parkeerplaats) extra breed, zodat materialen van onder uit de bus gemakkelijk kunnen worden uitgeladen. Buschauffeurs die hun bus willen parkeren voor de dag krijgen ter plaatse een instructie en een route om hun bus te parkeren op loopafstand van het centrum van Doornenburg.

Fietsen
Fietsen kunnen worden geparkeerd op parkeerplaats P1 in het weiland tegenover het kasteel. Ook is er een parkeerplaats voor fietsen op parkeerplaats P2. Het aantal plaatsen is daar beperkt. Later op de dag kunnen fietsen worden geparkeerd bij de kerk en bij het Ontmoetingscentrum gelegen aan het dorpsplein.