Op zondag 17 april jl. vond de jaarlijkse ledenvergadering van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel plaats. Op de agenda stond onder andere de bestuurswisseling. Periodiek aftredend en niet herkiesbaar was penningmeester Geert Wissing. Hij wordt opgevolgd door de huidige koning Toon Niels. In aanwezigheid van de schutters kreeg de nieuwe penningmeester het bestuursspeldje overhandigd met daarbij de bankpassen, de sleutels van de kluis en die van het Schuttersgebouw. 

IMG_0923

Senator Ed Peters trad tussentijds af. Hij wordt opgevolgd door Ron Mattijssen. Door persoonlijke omstandigheden kon Ron niet bij de vergadering aanwezig zijn. De installatie van Ron als nieuwe bestuurslid volgt op een later moment. 

IMG_0919

Tussentijds aftredend en herkiesbaar waren de senatoren Karel Vermaas en Rick Bouwman. Er waren geen tegenkandidaten waardoor ze beiden herkozen werden.

 IMG_1382

Foto: Een gedeelte van het bestuur van de Schutterij in de oude samenstelling. V.l.n.r. staand: Geert Wissing, Sjaak, Witjes, Ben Balk. Zittend: Ed Peters, Karel Vermaas, Geert Claassen, Gudo Peters. 

[sociallinkz]
Bestuurswisseling bij de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel