Tijdens de persconferentie van het kabinet op 13 augustus jl. werd duidelijk dat Doornenburg weer niet op de oude, vertrouwde wijze Kermis & Schuttersfeesten kan vieren in het derde weekend van september. Tot 20 september blijven de huidige coronamaatregelen van kracht en dat houdt in dat het niet mogelijk is om in het Schuttersgebouw feest te vieren op de manier zoals we dat gewend zijn.

Kermismatinee

Het bestuur van de schutterij denkt na over een alternatief kermisprogramma en onderzoekt wat de mogelijkheden zijn om wél iets te kunnen organiseren. Eén van de mogelijkheden is het organiseren van kleinschalige evenementen in de buitenlucht tot maximaal 750 bezoekers onder strikte voorwaarden. Het bestuur is bezig met het organiseren van een kermismatinee op maandag 20 september 2021. Of het evenement door kan gaan hangt af van de medewerking van een groot aantal partijen, waaronder de gemeente Lingewaard voor het verstrekken van de vergunning. Houd de datum van 20 september maar wel alvast gereserveerd in de agenda!

N.B. De op 4 juli jl. aangekondigde kermisvergadering gaat op 29 augustus 2021 niet door.


HEB JIJ ‘M AL?

Dit mooie en unieke shirt mag niet ontbreken tijdens de kermismatinee 2021. Laat zien dat je ook dit jaar ‘Altied Kermis Viert’.

KLIK OP DE AFBEELDING
Alternatief kermisprogramma 2021 is in de maak