Wie wint één van de drie Golden Tickets?

De Schutterij Gijsbrecht van Aemstel kan dit jaar helaas géén Kermis & Schuttersfeesten organiseren zoals u gewend bent. Maar er is een leuk alternatief bedacht. Niet alleen voor schutters maar voor ALLE KERMISVIERDERS!

Hoe viert Doornenburg kermis dit jaar?

De huidige coronaregels dwingen de schutterij ertoe om het grootste feest van Doornenburg een jaar uit te stellen. Toch is er licht aan de horizon! 

Vanaf maandag 17 augustus start de verkoop van het Doornenburgse ‘Ik-4-Altied-Kermis’-feestpakket waarmee u thuis met uw gezin, familie en vrienden een feestje kunt bouwen.


Het typisch Doornenburgse feestpakket bevat onder andere een uniek T-shirt, diverse soorten drank (bier, wijn, shotjes), knabbeltjes en feestmateriaal en – dat is het belangrijkste – een uniek nummer.

Met dat unieke nummer maakt u kans op één van de drie Golden Tickets waarmee u recht krijgt op deelname aan een kermismatinee op maandag 21 september: Kermismatinee Special Edition.

Die dag kunt u als winnaar tussen 14:00-19:00 uur samen met uw familie en vrienden (tot maximaal 35 personen) kermis gaan vieren op het binnenplein van kasteel Doornenburg. In deze unieke entourage zorgt de schutterij voor een prachtfeest met medewerking van onze vaste kermismuziek de Perfect Showband

Herberg Doornenburg trakteert!

Herberg de Doornenburg draagt ook een steentje bij en trakteert die middag op 2 gratis fusten bier! De schitterende locatie in de buitenlucht zorgt voor sfeer én voor de anderhalve-meter ruimte tussen alle feestvierders.

U bent bovendien niet alleen, want in totaal zijn er 3 tickets te winnen. Het totale gezelschap bedraagt ruim 100 feestvierders. Gezellig!

Meedoen? Bij zijn?

Inschrijving voor één of meerdere feestpakketten kan uitsluitend via de website van de schutterij: www.schutterijdoornenburg.nl

De actie duurt tot en met 13 september. Op maandag 14 september is om 20:00 uur de trekking van de winnaars in het Schuttersgebouw. Het aantal feestpakketten is natuurlijk niet onbeperkt, dus op=op!

Voor de duidelijkheid: er is dus géén kaartverkoop voor de kermismatinee, die is alleen toegankelijk voor winnaars van één van de drie Golden Tickets.

Dus… vier op gepaste wijze kermis op z’n Doornenburgs en maak kans op één van de drie fantastische hoofdprijzen! Bovendien steunt u de schuttersvereniging daarmee financieel, want het vervallen van de kermis betekent één jaar lang géén inkomsten terwijl de vaste lasten gewoon doorlopen. 

 

De schutterij bedankt onderstaande bedrijven hartelijk voor hun bijdrage aan de totstandkoming van het “Ik-4-Altied-Kermis”-feestpakket.

Bakkerij Van Kol – Doornenburg

Bloemsierkunst Ron Tijshen – Doornenburg

Drukwerk ABC – Doornenburg

Spar Witjes – Doornenburg

Veluwse Schavuyt – Apeldoorn

Ik Vier Altied Kermis… Maar dit jaar èkkes Tuus!