Het jaar 2020 verloopt, door de uitbraak van het coronavirus, voor iedereen anders dan verwacht. Het bestuur van de schutterij hoopt dan ook dat het met u, uw familie, vrienden en bekenden goed gaat.

Ook voor onze schutterij zijn dit ongekende tijden. Diverse activiteiten konden dit jaar al niet door gaan en het is nog onduidelijk wat de mogelijkheden zijn in de tweede helft van het jaar. Voor ons betekent dit dat alle vaste lasten gewoon door gaan, maar er geen inkomsten te verwachten zijn. Ook het innen van de contributie gaat dit jaar anders dan u traditioneel van ons gewend bent.

Zoals gebruikelijk komt Geert Burgers ieder jaar bij de leden aan de deur om de contributie van de schutterij bij hen op te halen en overhandigt hen de schutterskaart als bewijs van het lidmaatschap. Door het coronavirus is het voor ons niet mogelijk om de contributie dit jaar op deze manier te innen. Daarom heeft het bestuur besloten om aan alle leden van de schutterij persoonlijk een brief te sturen. In die brief worden drie mogelijkheden aangeboden om de contributie te voldoen.

  • Overmaken van het contributiebedrag via bankrekeningnummer (IBAN) NL62 RABO 0112103197 t.n.v. schutterij Gijsbrecht van Aemstel onder vermelding van naam, geboortedatum en lidmaatschapsnummer.
  • Doorlopende machtiging om het contributiebedrag jaarlijks (rond 1 juli) van uw bankrekening af te schrijven. Voor meer info neemt u contact op met penningmeester@schutterijdoornenburg.nl. Daarmee bent u er ook in de toekomst verzekerd van dat u tijdig de schutterskaart ontvangt.
  • Contante betaling in het Schuttersgebouw op woensdag 16 september en vrijdag 18 september 2020, van 19:00 tot 21:00 uur.

Gezien de bijzondere omstandigheden vragen wij de medewerking van de leden om van één van deze mogelijkheden gebruik te maken. Bij het niet tijdig (1 september 2020) betalen van de contributie zijn wij genoodzaakt om uw lidmaatschap stop te zetten. Aan opnieuw lid worden zijn extra kosten verbonden. De hoogte van de contributie bedraagt € 30,-. Leden die de leeftijd van 65 jaar of ouder hebben betalen € 15,-.

Nieuwe leden

Nieuwe leden die zich aan willen melden als aspirant-lid van de schutterij kunnen zich persoonlijk aanmelden in het Schuttersgebouw op woensdag 16 september en vrijdag 18 september 2020, van 19:00 tot 21:00 uur. 

 

(Adres-)wijziging

Indien de schutterij beschikt over de onjuiste adresgegevens geef dit a.u.b. door aan onze ledenadministratie. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretaris@schutterijdoornenburg.nl

Contributiebetaling 2020 verloopt anders dan normaal