De Europese Gemeenschap van historische Schuttersgilden (EGS) blikt op haar eigen website uitvoerig terug op de Herbsttagung 2016 in Doornenburg. De tekst is terug te lezen op de website van de EGS: www.e-g-s.eu. In de tekst wordt vermeld dat men zeer tevreden terugblikt op de gastvrijheid, op de bijzondere ontmoetingen, de goede gesprekken en de prachtige optredens. Ook de bijdrage van burgemeester Marianne Schuurmans wordt als uitermate charmant genoemd. Zelfs het ‘leckere’ krentenbrood en het ‘Pülleken’ met schuttersbier zijn bij de meeste bezoekers aan de Herbsttagung 2016 nog steeds bijgebleven, aldus het artikel op de website. 

Lees het hele artikel (in het Duits) op www.e-g-s.eu

Bekijk ook de foto’s die gemaakt zijn door de EGS. Klik hier. 

EGS blikt terug op Herbsttagung 2016 in Doornenburg