Facebook-logo-png-2Vanwege het 225-jarig jubileum heeft de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen een nieuwe website. Inmiddels wordt deze site dagelijks druk bezocht en nemen de bezoekers aantallen nog altijd toe. Daarnaast is de Schutterij ook actief op sociale media zoals op Twitter en Facebook. In het kader van het 225-jarig bestaan is het Facebookaccount van de Schutterij ook vernieuwd. 

Er gebeurt veel in de wereld van schutterijen en gilden. Dat is ook te merken op sociale media. Met het nieuwe Facebookaccount worden veel nieuwswaardige zaken vermeld en gedeeld, die het net niet halen op de officiële website van de Schutterij. Zaken zoals bijvoorbeeld ludieke ‘1 april’-grappen. Maar ook ‘andere’  schutterij gerelateerde wetenswaardigheden zijn daar te vinden. 

Mis niets van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen in het jubileumjaar en word lid op Facebook! Klik op onderstaande link en ‘like’ onze pagina.

https://www.facebook.com/De-Schutterij-Gijsbrecht-van-Aemstel-van-Doornenburg-en-Honderd-Morgen-103867140008728/?fref=ts

[sociallinkz]
Schutterij is opnieuw actief op Facebook