16 september om 14:00u is de Doornenburgse Kermis officieel begonnen met het hijsen van de vlaggen bij het Schuttersgebouw. Vervolgens zijn we vertrokken richting de schietweide aan de Pannerdenseweg, die weer perfect was ingericht door onze bouwploeg. Natuurlijk was weer het zonnetje aanwezig, zodat het een heerlijke middag beloofde te worden. Het werd dan ook gezellig druk op de weide. Zoals gewoonlijk stond eerst het prijsschieten op het programma. Rond een uur of vier kon de strijd om het koningsschot beginnen. Er waren 2 kandidaten, Wout Keijzers en Jaap Plattel. Het beloofde spannend te worden en dat werd het ook. Het beslissende schot werd door Jaap afgevuurd en Jaap en Ellie Plattel zijn ons nieuwe koningspaar. Jaap en Ellie gefeliciteerd en we wensen jullie een mooie kermis en een mooi  koningsjaar toe. Het is altijd jammer dat er ook een verliezer is, maar Wout en Lisa we hopen jullie nog een keer onder de mast te ontmoeten voor een koningsschot.

Ook hebben we afscheid moeten nemen van Hans en Marion als koningspaar. Hans en Marion, nogmaals bedankt voor het prachtige jaar dat we met jullie hebben mogen beleven.

Hier volgen de bewegende beelden van alle kermisdagen, met dank aan Omroep Lingewaard en Arpro Media
 Jaap en Ellie Plattel zijn ons nieuwe koningspaar