Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stellen zij een deel van hun winst beschikbaar, in 2017 is dit een bedrag van €75.000,-. De leden van deze bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. Dit jaar doen maar liefst 228 clubs mee. De Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen is één van die clubs

Hoe werkt het?
Ieder lid mag van 17 tot en met 29 mei in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen de Schutterij krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Leden van de Rabobank hebben inmiddels een inlogcode ontvangen en kunnen vanaf 17 mei a.s. hun stem uitbrengen. 

Doel van de opbrengst

De opbrengst van de Clubkas Campagne wordt door de Schutterij besteed aan:

  • jeugdactiviteiten 
  • schutterspakken
  • onderhoud van het Schuttersgebouw

Met uw stem zorgt u voor een goede financiële bijdrage aan de Schutterij. Daarmee zorgt u voor het behoud van cultuurhistorische waarden in Doornenburg.

Alvast bedankt voor uw stem!

Rabobank Clubkas Campagne: U kunt op ons stemmen!