De Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen is op zaterdag 4 november a.s. de gastheer van de 42e Investituur van de Nobele Orde van de Papegay. De Nobele Orde van de Papegay is een overkoepelende Europese schuttersorganisatie. Deze orde van verdiensten heeft normaliter haar zetel in Antwerpen. Voor het eerst in haar bestaan gaat de orde met de investituur Europa in en doet Doornenburg als eerste aan. De Doornenburgse schutterij is enorm verheugd met de organisatie van dit evenement. Na de organisatie van de EGS Herbsttagung in augustus 2016 is het voor de Doornenburgse schutterij een grote eer om de investituur van de Nobele Orde van de Papegay te mogen organiseren.
De voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Binnenkort volgt nadere info over het programma.

Zie ook:

Nobele Orde van de Papegay houdt investituur in Doornenburg