De periode van de carnavalsfeesten is aangebroken. Ook in Doornenburg wordt carnaval gevierd. In het Schuttersgebouw ‘Gijsbrecht van Aemstel’ zullen twee carnavalsfeesten gehouden worden. Op zondag 19 februari a.s. vindt van 14.00 – 17.00 uur de jeugdcarnavalsmiddag plaats. Alle kinderen uit Doornenburg en omgeving zijn uitgenodigd om verkleed naar het Schuttersgebouw te komen voor een gezellige carnavalsmiddag! De entree voor deze middag is geheel gratis en de kinderen zullen voorzien worden van een natje en een droogje. Er is van alles te beleven van springkussen tot schminken en er zal een heuse talentenjacht worden gehouden onder de naam “Doornenburg’s Got Talent”. Hierbij kan worden gedacht aan dans, zang, goochelen etc. De kinderen kunnen zich hiervoor t/m aanstaande vrijdag inschrijven bij hun eigen leerkracht.

Zondagmiddag 26 februari a.s. is het dan tijd voor de jaarlijkse optocht welke om 14.00 uur zal starten. Inschrijven hiervoor kan tot uiterlijk 12.oo uur die dag per email/ telefonisch
bij Geert Claassen: g.claassen@kpnplanet.nl / 06-22334276 of Gudo Peters: 06-54783854

Na de optocht is er een gezellig matinee in het Schuttersgebouw met later die middag de prijsuitreiking. Gezelligheid voor alle leeftijden.

Alaaf!

Foto: DeDoornenburger.nl
Carnavalsfeesten in het Schuttersgebouw